פעם אחת, אישה אחת
מחבר/ת: שוטן-גושן, יואב

תקציר:
עידו לא רוצה להתגרש מנורית. אבל הוא גם לא יכול לעבור בשתיקה על כך שאשתו בגדה בו עם רופא שיניים מומחה לשחזור טוחנות. אז הוא מציע לה פתרון שרק עורך דין חובב טבלאות יכול לחשוב עליו - גם הוא יעשה את זה פעם אחת. פעם אחת, אישה אחת, והחיים ישובו למסלולם.
אבל בגילו זה לא כל כך פשוט, ואם להודות על האמת, זה מעולם לא היה קל. ככל שהחיפוש מתארך, עידו מתחיל לתהות אם הוא גבר או תולעת משי. הוא יוצא למסע שמשנה את חייו, עמוק אל המחילות שמתחת למוסד הנישואים.
ובינתיים, בדירה ברמת גן, נורית מבינה שהזוגיות שלה עלולה להתרסק. בגיל עשרים היא ועידו טיפסו יחד את ההימאליה. בגיל שלושים הם דהרו יחד לחדר הלידה. יכול להיות שבגיל ארבעים הם ייפלו לתוך הסטטיסטיקה? נורית לא יכולה יותר לשבת בשקט ולהמתין. היא מחליטה לצאת למסע משלה.
כמות הזמנות לכותר: 0
יש להעריך כי מספר ימי ההמתנה המשוער יהיה כמות ההזמנות כפול מספר ימי השאלה עבור כל עותק.
יש להעריך כי מספר ימי ההמתנה המשוער יהיה כמות ההזמנות כפול מספר ימי השאלה עבור כל עותק.
עותקים
מספר | מיקום | מס' מיון | סימן מדף | כרך |
---|---|---|---|---|
31742 | ספריה | ס | שוט |